Aydın'da Üniversite Öğrencisinin Hayatını Kaybettiği Asansör Kazasında 1 Tutuklama

Aydın'da KYK Kız Öğrenci Yurdu'nda meydana gelen olayda, içerisinde 16 öğrencinin olduğu asansör arızalanarak düşmüş ve Zeren Ertaş adlı üniversite öğrencisi hayatını kaybetmişti. Bu olayla ilgili asansör firmasının bir yetkilisi hakkında tutuklama kararı verildi.

Şener Koştu
Şener Koştu Tüm Haberleri

Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kız öğrenci yurdunda yaşanan öğrenci kazasına dair yürütülen soruşturmada, M.B. adlı asansör bakımını yapan firmanın yetkilisinin gözaltına alınmasına karar verildi.

İl Jandarma Komutanlığı'nda işlemlerinin tamamlamasından sonra adliyeye sevk edilen firma yetkilisi, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. 

Ne Olmuştu?

Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda 25 Ekim tarihinde arızalanan asansör düşmüş ve Adnan Menderes Üniversitesi'nde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde eğitim gören Zeren Ertaş yaşamını yitirmişti.    

27 Eki 2023 - 22:24 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler