Genç kız misafir olduğu evde üçlü priz kablosuyla asılmış halde bulundu

Eslem Zehra Kızıltuna (26), Antalya Kemer'de misafir olarak bulunduğu bir evde üçlü priz kablosuyla boynundan asılı bir şekilde ölü bulundu. Olayın detayları şu şekildedir:

Cihan Kayalı
Cihan Kayalı Tüm Haberleri

Eslem Zehra Kızıltuna (26), Antalya Kemer'de misafir olarak bulunduğu bir evde üçlü priz kablosuyla boynundan asılı bir şekilde ölü bulundu. Olayın detayları şu şekildedir:

Antalya'nın Kemer ilçesinde yaşayan 26 yaşındaki Eslem Zehra Kızıltuna, bir arkadaşının evine misafir olarak gitmiştir. Kızıltuna, bu evde geceyi geçirmek üzere iki arkadaşıyla bulunmaktadır. Olay, Kemer ilçesinin Kuzdere mahallesindeki evde yaşanmıştır.

Saat 08.30 civarında, ev sahibi olan M.A.A. adlı şahıs, evde uyandığında kullanılmayan bir odada Eslem Zehra Kızıltuna'nın üçlü priz kablosuyla boynundan asılı bir şekilde bulduğunu fark etmiştir. Durumu hemen polise bildirmiştir.

Polis ve sağlık ekipleri, hızla olay yerine yönlendirilmiştir. Sağlık ekipleri, Eslem Zehra Kızıltuna'nın hayatını kaybettiğini tespit etmiştir.

Olayın ardından savcılık ve jandarma ekipleri inceleme yapmış ve Eslem Zehra Kızıltuna'nın cesedi, Kemer Devlet Hastanesi morguna kaldırılmıştır. Daha sonra cenaze, Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmiştir.

Eslem Zehra Kızıltuna'nın ölümü şüpheli olarak değerlendirilmiş ve bu nedenle Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştır. Olayın nedeni ve koşulları üzerindeki araştırmalar devam etmektedir.

29 Eki 2023 - 00:24 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler