Gaziantep'te Yük Asansörü Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti, Bir Kişi Yaralandı

Gaziantep'in Ertuğrulgazi Mahallesi'nde su tadilatı için bir binanın dışına kurulan yük asansöründe yaşanan kaza sonucu Oktay Arı (21) adlı kişi hayatını kaybetti, kuzeni Volkan Arı ise yaralandı.

Cihan Kayalı
Cihan Kayalı Tüm Haberleri

Olay, akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, binada su tadilatı yapılması için bir evden eve taşımacılık firmasından asansör hizmeti alındı. Oktay Arı ve kuzeni Volkan Arı, binanın 5. katına çıkmak için asansörü kullandılar. Ancak iddiaya göre asansörün kapağı bir anda açıldı ve yaklaşık 15 metre yükseklikten düştüler.

Kazayı görenler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi ve olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri ilk incelemede Oktay Arı'nın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Yaralı olan kuzeni Volkan Arı ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olayın ardından Oktay Arı'nın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürülürken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Kazanın neden meydana geldiği ve asansörün güvenliği konuları araştırılmaktadır.

21 Kas 2023 - 10:53 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler