29 Mart Pazartesi reyting sonuçları açıklandı mı? 29 Mart Pazartesi reytingleri

Haftanın ilk gününde yine en sevilen diziler yepyeni bölümleriyle sevenlerinin karşısına çıktı. Pazartesi akşamına damga vuran yapımların reytinglerdeki başarısı ise yine büyük bir merakla araştırıldı.

Sema Topbaş
Sema Topbaş Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Haftanın ilk gününde yine en sevilen diziler yepyeni bölümleriyle sevenlerinin karşısına çıktı. Pazartesi akşamına damga vuran yapımların reytinglerdeki başarısı ise yine büyük bir merakla araştırıldı. Yasak Elma, Çukur, Sefirin Kızı ve Maraşlı gibi dizilerin ekranda olduğu Pazartesi akşamında yine heyecan doruktaydı. Peki, 29 Mart 2021 Pazartesi akşamının reyting sonuçları açıklandı mı? 29 Mart 2021 Pazartesi akşamının reyting birincisi kim oldu? İşte tüm detaylar...

29 Mart Pazartesi Total İlk 5 Program

Pazartesi akşamının sevilen yapımları yine yepyeni bölümleriyle ekranı salladı. Birbirinden başarılı yapımların ekranda olduğu 29 Mart Pazartesi akşamının total grubu reyting sonuçları açıklandı. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu bu kategoride ilk sırada yer aldı. Onu ikinci sırada Show TV'nin uzun soluklu dizisi Çukur takip etti. FOX TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma ise kendine üçüncü sırada yer buldu. Esra Erol'da dördüncü ve Müge Anlı ile Tatlı Sert programı beşinci sıranın sahibi oldu. 

Dizi Reytingleri

29 Mart Pazartesi AB İlk 5 Program

29 Mart Pazartesi akşamı ekrana gelen sevilen dizilerin reyting karneleri merakla takip ediliyor. Pazartesi akşamının iddialı yapımlarının AB kategorisindeki reyting sonuçları belli oldu. TRT ekranlarının iddialı dizisi Uyanış Büyük Selçuklu bu kategoride de zirveyi kimseye kaptırmadı ve birinciliğin sahibi oldu. İkinci sırada ise FOX ekranlarının uzun bir sezondur devam eden sevilen dizisi Yasak Elma yer aldı. Yine ekranların uzun soluklu dizilerinden biri olan ve Show TV'de yayınlanan Çukur dizisi üçüncü sıranın sahibi oldu. Uyanış Büyük Selçuklu'nun özet bölümü dördüncü ve Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber beşinci sırada kendine yer buldu. 

Pazartesi Hangi Diziler Var?

Haftanın ilk günü olan Pazartesi günü en beğenilen dizilerin yayınlandığı gün olarak TV severler tarafından çok seviliyor. Pazartesi günleri FOX TV'de entrikalarla dolu dizi Yasak Elma yepyeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. ATV ekranlarında kısa sürede büyük beğeni kazanan Maraşlı dizisi Pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Star TV'de Sefirin Kızı, TV8'de Survivor 2021, TRT 1'de Uyanış Büyük Selçuklu, Show TV'de ise sevilen dizi Çukur'un yeni bölümleri izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

30 Mar 2021 - 00:14 - Sinema & TV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler