Altın Kelebek ödülünü alan Ecem Erkek’ten duygulandıran paylaşım

Altın Kelebek'te En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu ödülünü alan Ecem Erkek, ödülünü aldıktan sonra Adile Naşit'in mezarını ziyaret ettiğini söyledi.

Güldür Güldür Show'un sevilen isimlerinde biri olan Ecem Erkek, Altın Kelebek'te En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu ödülünü aldı. Erkek, ödülünü aldıktan sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda usta oyuncu Adile Naşit'in mezarını ziyaret ettiğini söyledi.

Sevildiğini bilmek gurur verici

Altın Kelebek'te En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu ödülüne layık görülen Ecem Erkek, ödülünü alırken, "Beni bu ödüle layık gördüğünüz için çok teşekkür ederim. Gönül isterdi ki anneciğim, babacığım ve eşimin gözü önünde bu konuşmayı yapabilseydim. Tören olsaydı daha şahane olurdu. 7 yaşındaki çocuğunda 70 yaşında bir anneannne ve dedenin de beni sevdiğini bilmek çok gurur verici" şeklinde konuştu.

Adile Naşit’i andı

Tören sonrası sosyal medya hesabından Altın Kelebek ödülü ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Erkek, "Yüksek bir halk oylamasıyla almışım bu ödülü. Bugün Adile Naşit'in mezarına gittim. Mezarını yıkadım, dua ettim. Sonra düşündüm. Ben de böyle sevilmek akılda kalmak istiyorum. Mezarım kurumasın üstünde otlar bitmesin. Öyle saf sevilmek istiyorum" notunu düştü.

07 Tem 2020 - 15:56 - Magazin



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler