Buket Aydın’ın Emir Sarıgül’le samimi pozları olay oldu

Demirören Medya ile yollarını ayırmaya karar veren ve istifasının ardından boşanmasıyla da gündeme gelen spiker Buket Aydın’ın Emir Sarıgül ile hakkında çıkan aşk dedikodularını belgeleyen nitelikte bir fotoğraf ortaya çıktı.

Buket Aydın’ın Emir Sarıgül’le samimi pozları olay oldu
Buket Aydın’ın Emir Sarıgül’le samimi pozları olay oldu
Haber albümü için resme tıklayın

Demirören Medya ile yollarını ayırmaya karar veren ve istifasının ardından boşanmasıyla da gündeme gelen spiker Buket Aydın’ın Emir Sarıgül ile hakkında çıkan aşk dedikodularını belgeleyen nitelikte bir fotoğraf ortaya çıktı. Daha önce Emir Sarıgül ile fotoğrafı ortaya çıkan ancak sosyal medyada yükselen aşk dedikodularını yalanlayan Buket Aydın’ın bu kez iş adamı Sarıgül ile ortaya çıkan samimi pozu aşk iddialarını destekledi.

İstifası ve Boşamasıyla Gündeme Gelmişti

Demirören Medya’daki görevinden istifa eden ve bu olayın ardından eşinden boşanan Buket Aydın, magazin manşetlerinde bir hayli yer bulmuştu. Boşanmasının ardından iş adamı Emir Sarıgül ile hakkında çıkan aşk iddiaları ile de gündeme gelen Aydın, Sarıgül ile arkadaş olduğunu söyleyerek iddiaları yalanlamıştı.

Ortaya Çıkan Yeni Pozları Aşkı Doğruladı

İstifasının ardından ekranlarda yer almayan spiker Buket Aydın’ın arkadaşız dediği iş adamı Emir Sarıgül ile yeni pozları ortaya çıktı. Güzel spikerin Sarıgül ile samimi pozlar verirken çekilmiş olan bu pozları daha önce ortaya çıkan aşk dedikodularını doğrular nitelikte.

İddialarla İlgili Açıklama Yapmıştı

Emir Sarıgül ile bir aracın arkasında çekilen fotoğrafının ortaya çıkması sonucunda gündeme gelen aşk dedikoduları ile ilgili açıklama yapan Buket Aydın, telefonu ve sosyal medyasında sanatçı, siyasetçi ve iş insanlarıyla çekilmiş yüzlerce fotoğrafı arasından sadece bir tanesini alarak kötü niyetli bir şekilde kullanan kişileri Allah’a havale ettiğini söylemiş ve arkadaşı olarak nitelendirdiği Emir Sarıgül’den istemeden sebep olduğu rahatsızlıktan dolayı özür dilemişti.

20 Tem 2020 - 14:54 - Magazin



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler