Dün geceyi hastanede geçiren ünlü sunucu Seda Akgül kolunda iğneyle programa çıktı

Dün akşam hastaneye kaldırılan ünlü sunucu Seda Akgül, sunuculuk yaptığı Söylemezsem Olmaz programına kolunda iğneyle çıktı.

Dün akşam saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılaran ve geceyi hastanede geçiren ünlü sunucu Seda Akgül, sosyal medya hesabından hasta yatağında fotoğraf paylaştı. Akgül paylaştığı fotoğrafa, "Eklem ağrısı ve baş dönmesi ile gittim. Korona değilim" notunu düştü. Sunuculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz programına, kolunda iğneyle çıkan Akgül, programdaki partneri Bircan Bali’nin ağzını açıkta bıraktı.

"Korona değilim"

Sosyal medyayı akif olarak kullanan isimler arasında olan ünlü sunucu Seda Akgül, program öncesi hasta yatağındaki fotoğrafını paylaşarak, "Bana dün akşam bebekler gibi bakan sevgili dostum Gülten Aşıcıoğlu'na çok teşekkür ederim. Korona değilim ama hepiniz gibi evham yaşıyorum. Eklem ağrısı ve baş dönmesi ile gittim. Şu anda iyiyim. Yayında görüşürüz" notunu düştü.

"Geceyi hastanede geçirdim"

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunuculuğunu üstlenen ünlü sunucu Seda Akgül, "Dün sopayla dövülmüş gibi hissediyordum ve hastaneye gittim. Geceyi hastanede geçirdim sabah da kaçtım. Aslında raporluydum. Kaçarken de kolumda katateri unutmuşum şu an kolumda iğne var. Huzurlu, temiz bir gece geçirdim. Serumu yeyince kendime geldim, şu an bomba gibiyim" açıklamasında bulundu. Kolundaki iğneyi gösteren Akgül’ün partneri Bircan Bali şaşkınlığını gizleyemedi.

09 Nis 2020 - 14:36 - Magazin



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler