Gelin adayı Naz Mila cesur dansı ile ortalığı salladı

Televizyon ekranlarında bir döneme damga vuran izdivaç programları ile tanınan fenomen gelin adayı Naz Mila dün akşam bir gece kulübünde yaptığı cesur dans performansı ile herkesi etkiledi.

Zuhal Topal'ın evlilik programında uzun süre boyunca damat adayı arayan fenomen gelin Naz Mila,  sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla konuşulmaya devam ediyor. Daha önce de sosyal medya hesabından yaptığı birçok paylaşım ile gündeme oturan Naz Mila bu defa da derin göğüs dekolteli kıyafetiyle dans ettiği dakikaları paylaştı.

Mayıs ayında evlenmişti

Fenomen gelin adayı geçtiğimiz Mayıs ayında Gürkan isimli sevgilisi ile nikah masasına oturmuş ve dünya evine girmişti. Dün akşam yakın arkadaşları ile eğlenceye çıkan Naz Mila, sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerle adeta bomba etkisi yarattı.

Cesur dansı olay oldu

Her daim tercih ettiği cesur kıyafetleri ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran genç gelin, dün akşam da neredeyse kasıklarına kadar uzanan derin yırtmacı ile bir gece kulübünde eğlenceye çıktı. Kız arkadaşları ile birlikte dans ettiği görüntüleri kaydeden ve sosyal medya hesabından paylaşan Naz Milan'ın bir ara yaptığı dans herkesin ağzını açık bıraktı. Gece boyunca eğlencenin her dakikasını sosyal medya hesabından paylaşan gelin adayı aynı zamanda derin göğüs dekolteli kıyafeti ile yaptığı dansı da paylaşmayı unutmadı.

28 Ara 2019 - 14:51 - Magazin



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Behçet - E hadi seninde bir kısmetin çıkmadı mı hala evde kalıcan bu gidişle

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Şubat 21:37


Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler