Genç oyuncu trafikte saldırıya uğradı o anları cep telefonu kamerasına kaydetti

Arka Sokaklar’ın Zeliş’i olarak tanıdığımız genç oyuncu Yüsra Geyik, trafikte saldırıya uğradı. Güzel oyuncu aracına kaskla saldırıldığı anı ve saldırganın küfürlerini cep telefonu ile kaydetti.

Genç oyuncu trafikte saldırıya uğradı o anları cep telefonu kamerasına kaydetti
Haber albümü için resme tıklayın

Arka Sokaklar’ın Zeliş’i olarak tanıdığımız genç oyuncu Yüsra Geyik, trafikte saldırıya uğradı. Güzel oyuncu aracına kaskla saldırıldığı anı ve saldırganın küfürlerini cep telefonu ile kaydetti. Trafikte kendisine saldıran motosiklet sürücüsünü an be an telefon kamerasına kaydeden Yüsra Geyik, savcılığa şikayette bulundu.

Saldırı Anını Telefona Kaydederek Şikayet Etti

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’da Zeliş karakterine can veren Yüsra Geyik’in trafikte bir motosiklet sürücüsü tarafından saldırıya uğradığı öğrenildi. Genç oyuncu aracına kaskla saldıran ve küfürler yağdıran saldırganı cep telefonunun kamerasıyla an be an kaydederek savcılığa koşarak şikayette bulundu.

Kaskla Aracın Camına ve Aynasına Vurmuş

Günaydın’ın haberine göre, İstanbul Edirnekapı’da meydana gelen olayda, genç oyuncu Yüsra Geyik’in aracıyla seyir halinde olduğu sırada motosiklet sürücüsü Bilal Kömüşlü ile arasında yol verme tartışması çıktığı belirtildi. Motosiklet sürücüsü Kömüşlü’nün motorunu genç oyuncunun aracının önüne kırarak küfür etmeye başladığı daha sonrada kaskıyla aracın camına ve sol aynasına vurmaya başladığı öğrenildi.

7 Yıl 4 Ay Hapis İstemi

Yaşanan saldırı anını cep telefonu kamerasına an be an kaydeden Yüsra Geyik’in olayın hemen ardından savcılığa giderek görüntüleri teslim ettiği ve saldırgandan şikayetçi olduğu öğrenildi. Güzel oyuncunun saldırganla uzlaşmayı reddettiği ve cezasını çekmesini istediği  öne sürülürken savcılığın yaptığı inceleme sonrasında Bilal Kömüşlü’ye ‘Hakaret, tehdit ve mala zarar verme’ suçları kapsamında 7 yıl 4 aya kadar hapsini talep ettiği belirtildi.

13 Şub 2020 - 13:33 - Magazin



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler