Gökhan Özoğuz’dan Bakan Soylu’nun benzetmesine sert tepki!

Ünlü sanatçı Gökhan Özoğuz, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun CHP'li belediyelerin koronavirüs için başlattığı yardım kampanyasını iptal ederek hesapları bloke etmesine tepki gösterdi.

Ünlü sanatçı Gökhan Özoğuz, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun CHP'li belediyelerin koronavirüs için başlattığı yardım kampanyasını iptal ederek hesapları bloke etmesine, "Uydurma bir suçlama yapma hakkınız yok, o kadar da değil" sözleriyle tepki gösterdi.

Ünlü sanatçıdan Bakan Soylu’nun benzetmesine sert tepki

Athena Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz, başarısının yanı sıra siyasi konularla da sık sık adından bahsettiren sanatçılar arasında. Ülkemizde yaşanan koronavirüs salgını için CHP'li belediyelerin yardım kampanyasının başlatmasının ardından, İçişler Bakanı Süleyman Soylu tarafından iptal ettirilmesine sessiz kalmayan Özoğuz Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Ünlü sanatçı Bakan Soylu’nun CHP Belediyeleri tarafından başlatılan bağış kampanyasını ‘Başka hükümet kurmaya’ benzetmesi sözüne istinaden, "Olup olmadık şeylere sadece sizden daha çok seviliyor, daha iyi, şeffaf, dürüst, özverili, ileri görüşlü, birleştirici, tercih ediliyor diye, sizin; Vatan haini, terörist sevici, 'Başka devlet kurmak isteyenler' diye uydurma bir suçlama yapmaya hakkınız yoktur! O kadar da değil!" paylaşımıyla Bakan Soylu’nun benzetmesine tepki gösterdi.

Ne olmuştu

İstanbul ve Ankara CHP Belediyeleri ülkemizde yaşanan koronavirüs sebebiyle zor durumda olan vatandaşlar için bir yardım kampanyası başlattı. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da bir bağış kampanyası başlatılınca, CHP’li Belediyelerin başlatılan kampanyası İçişleri Bakan Soylu tarafından iptal edilip hesaplara bloke konuldu.

01 Nis 2020 - 14:09 - Magazin



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Murat iskurt - Gokhan cektigin zikirler seni hak ve batili ayirmaya yetmemis ! Chp de herkes kafasina gore liderlik oynuyor Ak partide tek bir lider var. Turkiye icinde o lider Cumhurun basi ayni zamanda. Ikilik ucluk yani cok baslilik yapamaz kimse tum mevzuu bu. Yoksa bizenenkim ne toplarsa toplasin sorun toplumsal bu sebeple tek bir yardim cagrisi olur oda Recep Tayyip ERDOĞAN tarafindan...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Nisan 14:09


Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler