Kıvanç Tatlıtuğ koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı!

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Hastaneye kaldırıldı

Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkarak tüm dünyayı etkisi altına alarak binlerce insanın hayatını kaybetmesine sebep olan koronavirüs hız kesmeden yayılmaya ve can almaya devam ediyor. Ülkemizde de görülen koronavirüs sonrası yetkililerden gelen ‘Evde kal’, ‘Hayat eve sığar’ çağrılarına kulak veren yakışıklı oyuncu Tatlıtuğ, koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Hastaneye yatırıldı

Ülkemizde de görülen koronavirüs, günden güne binlerce kişiye yayılarak ve can kaybının yaşanmasına sebep olarak kabus dolu günler yaşanmasına sebp oluyor. Edinilen bilgilere doğru, yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, kendisini iyi hissetmediği gerekçesiyle eşi Başak Dizer ile inzivaya çekildiği Kemerburgaz’da ki orman evinden hastaneye gitti. Yapılan kontroller sonrası hastaneye yatırılan Kıvanç Tatlıtuğ’un koronavirüs olabileceğinden şüphe ettiği belirtildi.

01 Nis 2020 - 11:05 - Magazin



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler