Recep İvedik’in kilolu Aslıhan’ına bir de şimdi bakın

Recep İvedik 4’te Aslıhan karakteriyle izleyici karşısına geçen ve aşırı kilosuyla dikkat çeken Ece İncebay’ın yeni halini görenler tanıyamıyor.

Recep İvedik’in kilolu Aslıhan’ına bir de şimdi bakın
Recep İvedik’in kilolu Aslıhan’ına bir de şimdi bakın
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Recep İvedik 4’te Aslıhan karakteriyle izleyici karşısına geçen ve aşırı kilosuyla dikkat çeken Ece İncebay’ın yeni halini görenler tanıyamıyor. Survivor konseptinin işlendiği filmde adadaki yarışmacılardan biri olan ve Recep İvedik’in takımında yer alan Aslıhan karakteri aşırı kilolarıyla hatırda kalmıştı. Oyuncunun yeni halini görenler gözlerine inanamadı.

Aslıhan Karakteriyle Hatırlanıyordu

Şahan Gökbakar’ın film serisi olan Recep İvedik’in dördüncü serisinde işlenen Survivor konseptinde filmde yer alan Ece İncebay, canlandırdığı Aslıhan karakteriyle ve aşırı kilolarıyla akıllara kazınmıştı. Issız adada Recep İvedik’in takımında yer alan ve İvedik’le olan komik atışmalarıyla izleyiciyi güldüren Ece İncebay geçirdiği tüp mide ameliyatı ile aşırı kilolarından kurtularak adeta bambaşka biri oldu.

Geçirdiği Ameliyatla Tığ Gibi Oldu

İlk oyunculuk deneyimi olan Recep İvedik 4’ün adadaki ismi olan Aslıhan’a can veren Ece İncebay kilolarından dolayı geçirdiği tüp mide ameliyatı ile tığ gibi oldu. Oyuncunun geçirdiği ameliyat sonucunda 38 kilo verdiği öğrenildi.

Ece İncebay Kimdir?

1990 yılında İzmir’de dünyaya gelen Ece İncebay, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro bölümünü bitiren İncebay, ilk oyunculuk deneyimini Recep İvedik 4 filminde Aslıhan karakteriyle yapmıştır. Şimdilerde ekranlardan uzak bir hayat yaşayan oyuncu verdiği kilolarla gündeme geldi. Geçen sene dünya evine giren Ece İncebay zaman zaman sosyal medya hesabından paylaşımlar yapıyor.

15 Oca 2020 - 01:01 - Magazin



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler