Sefirin Kızı’nın Kavruk’u Çocuklar Duymasın’ın unutulmaz karakteriyle evli

Star TV ekranlarında yayınlanan ve büyük  ilgi gören Sefirin Kızı’nda Kavruk Ömer karakterine can veren Edip Tepeli’nin Çocuklar Duymasın’ın unutulmaz karakteriyle evli olduğu öğrenildi.

Sefirin Kızı’nın Kavruk’u Çocuklar Duymasın’ın unutulmaz karakteriyle evli
Sefirin Kızı’nın Kavruk’u Çocuklar Duymasın’ın unutulmaz karakteriyle evli
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Star TV ekranlarında yayınlanan ve büyük  ilgi gören Sefirin Kızı’nda Kavruk Ömer karakterine can veren Edip Tepeli’nin Çocuklar Duymasın’ın unutulmaz karakteriyle evli olduğu öğrenildi. Kavruk karakteriyle dizide ayrı bir yere sahip olan Edip Tepeli’nin bir dönem Çocuklar Duymasın’da Duygu karakterine can veren Ayşecan Tatari ile evli olduğu ortaya çıktı.

Çocuklar Duymasın’ın Duygu'suydu

2002 yılında ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve gönülleri fetheden Çocuklar Duymasın’da çocuk karakter olan Duygu’ya can veren Ayşecan Tatari’nin dizideki performansı herkes tarafından beğenilerek izlenmişti. Tatari’nin, dizide kardeşi Havuçla olan atışmaları ve kadınlarla ilgili bakış açısı sebebiyle dizinin Feminist karakteri olarak da anılmasına sebep olmuştur. Uzun zamandır ekranlardan uzak olan Ayşecan Tatari’nin eşinin Sefirin Kızı’nda Kavruk Ömer karakterine can veren Edip Tepeli olduğu öğrenildi.

Ayşecan Tatari Kimdir?

1989 yılında doğan Ayşecan Tatari, oyuncu Aliye Uzunatağan’ın kızıdır. Annesi gibi oyunculuğu seçen Tatari, lise eğitiminin ardından Amerika’ya giderek oyunculuk eğitimi almıştır. Amerika’dan Türkiye’ye döndükten sonra Devlet Tiyatroları’nda kendisi gibi oyuncu olan Edip Tepeli ile tanışan güzel oyuncu 2017 yılının Haziran ayında Tepeli ile hayatını birleştirdi.

Edip Tepeli Kimdir?

31 yaşında olan oyuncu Edip Tepeli, oyunculuk kariyerine ilk olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde başladı. Şimdilerde Star TV ekranlarında yayınlanan başrollerinde Neslihan Atagül Engin Akyürek Uraz Kaygılaroğlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Sefirin Kızı’nda Kavruk Ömer karakterine can veren Edip Tepeli’nin özel hayatı da herkes tarafından merak edilmeye başladı. Bir döneme damga vuran dizi Çocuklar Duymasın’ın değişimiyle dikkat çeken oyuncusu Ayşecan Tatari ile evli olması ise duyanları şaşırtıyor.

11 Şub 2020 - 14:39 - Magazin



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Be - Ben ılkcan oyuncu kavruk uraz büyük gelin vecocuk muhteşem bayılıyorum basarilar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Şubat 14:39


Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler