Şeyma Subaşı ve İtalyan sevgilisi karantina altına alındı

Şeyma Subaşı ve İtalyan sevgilisi Guido Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde geçirildiği koronavirüs testinin ardından karantina altına alındı.

Şeyma Subaşı ve İtalyan sevgilisi karantina altına alındı
Haber albümü için resme tıklayın

Şeyma Subaşı ve İtalyan sevgilisi Guido Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde geçirildiği koronavirüs testinin ardından karantina altına alındı. Günlerdir tartışma koronu olan Şeyma Subaşı ve İtalyan sevgilisi Guido hastanede yapılan koronavirüs testinin ardından 14 gün boyunca dışarı çıkmama şartıyla eve gönderildi.

İçişleri Bakanlığı Harekete Geçmişti

Yurt dışından Türkiye'ye gelen ve Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan 14 gün kuralına uymadığı iddiasıyla büyük tepki toplayan Şeyma Subaşı ve İtalyan sevgilisi Guido için İçişleri Bakanlığı'nın harekete geçtiği belirtilmişti. Subaşı ve sevgilisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı ve dün gece iki sevgilinin Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan koronavirüs testlerinin ardından hastanede bir gece geçirdikleeri ve yapılan koronavirüs testi sonuçlarının negatif çıkması sonucunda 14 gün boyunca dışarı çıkmama şartıyla evlerine gönderilikleri öğrenildi.

Şeyma Subaşı'dan Açıklama Geldi

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Şeyma Subaşı, Sağlık Bakanlığı'nın koronavirüs salgınına karşı aldığı önlemler kapsamında sevgilisi ile birlikte bir gece hastanede misafir edildiklerini belirterek Türkiye'nin sağlığı için verilen mücadele ve kendilerine gösterilen misafirperverlik için teşekkür ederek sağlık camiasının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladığını ifade etti.

Şeyma Subaşı'nın İtalyan Sevgilisi İsrail'de 2 Hafta Karantinada Kalmış

İtalyan sevgilisi Guido ile birlikte yurt dışından Türkiye'ye gelmesine rağmen 14 gün kuralıma uymayarak dışarı çıkmaları konusunda büyük tepki alan Şeyma Subaşı gelen tepkiler üzerine dün akşam saatlerinde açıklama yapmış ve sevgilisi Guido'nun yaklaşık 1 aydır İtalya'a bulunmadığını birlikte Courchevel'e gittiklerini daha sonra da sevgilisinin Tel Aviv'e geçtiğini ve burada 2 hafta boyunca karantinada kaldığını söylemişti. İtalyan sevgilisinin testlerinni yapıldığını söyleyen Subaşı, yapılan testler sonrasında kendisinin Türkiye'ye geldiğini söyleyerek 'İtalyan pasaportu taşıyor olması, İtalya'dan gelmiş olması anlamına gelmiyor.' dedi.

Sosyal Medyadan Tepki Yağmıştı

Türkiye'ye gelen Şeyma Subaşı ve İtalyan sevgilisi Guido'nun yurt dışından gelenlerin uygulaması gereken 14 gün kuralına uymamaları sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Sosyal medya kullanıcıları koronavirüs salgınına rağmen yurt dışından gelerek Türkiye'de 14 gün kuralına uymayan Şeyma Subaşı ve İtalyan sevgilisi Guido'yu insan sağlığını tehlikeye atmalarından dolayı eleştirmişti.

14 Mar 2020 - 18:02 - Magazin



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler