Şeyma’dan çok konuşulacak Acun Ilıcalı itirafı

Söyledikleriyle magazin manşetlerinde sık sık yerini alan Şeyma Subaşı katıldığı bir magazin programında son yaptığı açıklamayla şaşkına çevirdi.

Şeyma’dan çok konuşulacak Acun Ilıcalı itirafı
Haber albümü için resme tıklayın

Söyledikleriyle magazin manşetlerinde sık sık yerini alan Şeyma Subaşı katıldığı bir magazin programında son yaptığı açıklamayla şaşkına çevirdi. Çocukları çok sevdiğini söyleyen Subaşı, Acun Ilıcalı’dan 3 çocuk yapsaydım şimdi rahattım diyerek yeniden magazin gündeminde adından söz ettirdi.

3 Çocuk İtirafı

Katıldığı Magazin Noteri adlı programda iddialı açıklamalarda bulunan Şeyma Subaşı, eski eşi Acun Ilıcalı’dan daha fazla çocuk yapmadığı için pişman olduğunu söyleyen Subaşı, 3 çocuk açıklamasıyla şaşkına çevirdi. Eski eşi Acun Ilıcalı ile uzun süre aşk yaşadıktan sonra evlenen ve evliliklerinden 15 ay sonra tek celse de boşanan Şeyma Subaşı, çocuklara olan sevgisinden bahsetti. Çocuklara olan sevgi ve ilgisinden dolayı çevresindekilerin ona anaokulu açması gerektiği tavsiyelerinde bulunduğunu söyleyen Subaşı, eski eşi Acun Ilıcalı’dan 3 çocuk yapsa şimdi rahat olacağını söyleyerek çarpıcı itiraflarda bulundu.

O Beni Bende Onu İstemedim

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile 15 aylık evlilik süreçlerinden bahseden Şeyma Subaşı, her iki tarafında yaşanan olaylardan çok yorulduğunu söyledi. Acun Ilıcalı ile birbirlerine karşı toleranslarının kalmadığını söyleyen Subaşı, ‘O da beni istemedi ben de onu istemedim’ diyerek evliliklerinin bitiş noktasına nasıl geldiğinden de bahsetti. Kendine ait olan YouTube kanalından yaptığı paylaşımların yanı sıra çarpıcı açıklamalarıyla da sık sık adından bahsettiren Subaşı’nın Acun Ilıcalı ile olan evliliğinden ‘Melisa’ adında bir kızı var.

26 Ara 2019 - 12:40 - Magazin



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler