Survivor Sercan Yıldırım’ın sevgilisi var mı? Sercan Yıldırım’ın sevgilisi kim?

Survivor 2020 ünlüler takımı yarışmacısı ünlü futbolcu Sercan Yıldırım’ın yarışmada Nisa ile adının aşk dedikodularına karışmasının ardından sevgilisi tarafından terk edildiği iddia edildi.

Survivor Sercan Yıldırım’ın sevgilisi var mı? Sercan Yıldırım’ın sevgilisi kim?
Haber albümü için resme tıklayın

Survivor 2020 ünlüler takımı yarışmacısı ünlü futbolcu Sercan Yıldırım’ın yarışmada Nisa ile adının aşk dedikodularına karışmasının ardından sevgilisi tarafından terk edildiği iddia edildi. Survivor yarışmasında rakip takımdan Nisa Bölükbaşı’na karşı duygusal bir şeyler hissetmesiyle gündeme gelen Sercan Yıldırım’ın bir süredir birlikte yaşadığı Elif Aydın tarafından terk edildiği iddialarının ardından herkes Sercan Yıldırım’ın Survivor yarışmasında olduğu sıralarda bir sevgilisi olup olmadığını araştırmaya başladı. Peki, Sercan Yıldırımın sevgilisi Elif Aydın kimdir? Elif Aydın Sercan Yıldırım’ı terk mi etti? İşte detaylar…

Sevgilisi Tarafından Terk Edildiği İddia Edildi

Survivor 2020’de ünlüler takımı kadrosunda yer alan Bursaspor ve Galatasaray’da forma giyen futbolcu Sercan Yıldırım şimdilerde aşk hayatıyla magazin manşetlerinde yer alamaya başladı. Hala Survivor yarışmasında ter döken ve gönüllüler takımında yarışan Nisa Bölükbaşı ile arasında yakınlaşma olan Sercan Yıldırım’ın sevgilisi Elif Aydın tarafından terk edildiği öne sürüldü.

Elif Aydın’dan Açıklama

Sercan Yıldırım ve Elif Aydın hakkında çıkan haberlere Elif Aydın tarafından açıklama geldi. Sercan Yıldırım ile ilişkilerinin Survivor’dan önce bittiğini söyleyen Elif Aydın, ‘Survivor’da Nisa ile çıkan aşk haberlerinin ardından İstanbul’da beraber yaşadıkları evden Sercan’ı kovdu şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Elif Aydın Kimdir?

Sercan Yıldırım’ın Survivor 2020 yarışmasına gitmeden önce ilişkisini noktaladığı belirtilen Elif Aydın hakkında ne yazık ki net bir bilgi bulunmuyor. Sercan ile bir ilişki yaşadıklarını ancak bu ilişkinin Survivor öncesinde noktalandığını söyleyen Elif Aydın’ın birliktelik döneminde ünlü futbolcu ile Zekeriyaköy’de lüks bir villada beraber yaşadığı öğrenildi.

14 May 2020 - 19:25 - Magazin



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler