Survivor’ın favori isimlerindendi ilk haftadan adaya veda etmek zorunda kaldı

Survivor 2020’de ilk hafta oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçti. Yıllar önce Survivor’ın ilk sezonunda başarısıyla adından söz ettiren ve şampiyonluğu göğüsleyen oyuncu Uğur Pektaş yarışa veda etmek zorunda kaldı.

Survivor’ın favori isimlerindendi ilk haftadan adaya veda etmek zorunda kaldı
Survivor’ın favori isimlerindendi ilk haftadan adaya veda etmek zorunda kaldı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Survivor 2020’de ilk hafta oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçti. Yıllar önce Survivor’ın ilk sezonunda başarısıyla adından söz ettiren ve şampiyonluğu göğüsleyen oyuncu Uğur Pektaş yarışa veda etmek zorunda kaldı. Dizinde yaşadığı sakatlık sebebiyle Survivor’a devam edemeyecek olan Pektaş, yarışmanın en favori isimleri arasında gösteriliyordu.

Dizindeki Sakatlık Sebebiyle Yarışa Veda Etti

TV8 ekranlarının ilgiyle izlenen yarışması Survivor’da ilk hafta oldukça heyecanlı geçti. Yarışmanın ilk hafta eleme konseyi de izleyenleri oldukça şaşırttı. Yarışmanın bu sezon en önemli şampiyonluk adaylarından biri olarak gösterilen ve Ünlüler takımında yarışmakta olan ünlü oyuncu Uğur Pektaş, dizinde yaşadığı sakatlık nedeniyle adaya veda etti.

Şaziye İvegin’de Diz Sakatlığı Sebebiyle Yarışa Veda Etti

Uğur Pektaş’ın yanı sıra eski milli basketbolcu Şaziye İvegin’de yaşadığı diz sakatlığı sebebiyle yarışa veda etmek zorunda kaldı. Uğur Pektaş ve Şaziye İvegin’in yaşadıkları sakatlık sebebiyle erken veda etmek zorunda kaldığı Survivor’da bir veda daha yaşandı ve yapılan eleme sonucunda en az SMS’i alan Makbule Karabudak adaya veda etti.

Uğur Pektaş Kimdir?

Uğur Pektaş 16 Nisan 1979 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Üniversite eğitimini Kocaeli Üniversitesi Otelcilik Bölümü’nde tamamlayan Pektaş, aikido, yoga ve tai chi sporlarıyla uğraşmıştır. Tur rehberliği yapan Pektaş2ın babası ile ortak otomobil tamiri ve bakım servisi dükkanı bulunuyor. 2005 yılında Survivor Türkiye yarışmasına katılan ve şampiyon olan oyuncu Uğur Pektaş, Düşler ve Gerçekler, Kuş Dili ve Arka Sokaklar dizilerinde rol aldı.

Şaziye İvegin Kimdir?

8 Şubat 1982 yılında Adana’da dünyaya gelen Şaziye İvegin, Türk Milli kadın basketbolcudur. Kısa forvet pozisyonunda görev alan İvegin, eski bir basketbolcunun kızıdır ve henüz 7. sınıftayken iki kız kardeşi ile beraber basketbola başlamıştır. Baketbol hayatına birlikte başlayan üç kız kardeş Adana Kulübü BOTAŞ’ta 2 kez Türkiye Genç Kızlar Basketbol Şampiyonası’nda şampiyon olmuşlardır. Henüz 22 yaşındayken takımın kaptanlığını üstlenen Şaziye İvegin, ülkenin en genç kaptanı olan kadın basketbolcusu olmuştur. Şaziye İvegin, Botaşspor’da 10 yıl boyunca sergilediği başarının ardından 2004 yılında Fenerbahçe’ye transfer olmuştur.

Makbule Karabudak Kimdir?

Makbule Karabudak 1992 yılında dünyaya gelmiş ve henüz ilkokula devam ederken ailesiyle birlikte Kırıkkale’ye taşınmıştır. İlkokulda üç adım uzun atlama ve kısa mesafe koşusu yapan Karabudak, Lise eğitimini sayısal bölümünde tamamladı ve 4 yıllık lise hayatı boyunca basketbol oynadı. Üniversite eğitimini Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde Ebelik Lisans Bölümü’nde tamamlayan Makbule Karabudak, üniversite yıllarında hentbol takımında yer aldı. Üniversiteyi tamamladıktan sonra KPSS sınavına giren ve İstanbul’a atanan Karabudak, İstanbul’da hem mesleğini icra etti hem de tekrar spor yapmaya başladı. Bireysel olarak fitness ve pilates yaptı. Spor yaparken gittiği salonda spor eğitmeni olan eşiyle tanışan ve 2 yıllık birlikteliği sonrasında evlenen Karabudak, ebelik mesleğinin yanı sıra pilates eğitmenliği de yapıyor.

19 Şub 2020 - 01:14 - Magazin



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler