Ünlü sunucunun korona mağduriyeti! Karantina altında olduğu hastaneden Bakanlığa seslendi

Teve2 ekranlarında sunuculuk yapan Burak Akkul, eşi ile birlikte 5 gündür hastanede koronavirüs tedavisi gördüğünü söyleyerek sosyal medya üzerinden isyan etti.

Ünlü sunucunun korona mağduriyeti! Karantina altında olduğu hastaneden Bakanlığa seslendi
Ünlü sunucunun korona mağduriyeti! Karantina altında olduğu hastaneden Bakanlığa seslendi
Haber albümü için resme tıklayın

Teve2 ekranlarında sunuculuk yapan Burak Akkul, eşi ile birlikte 5 gündür hastanede koronavirüs tedavisi gördüğünü söyleyerek sosyal medya üzerinden isyan etti.  Eşi ve kendisine koronavirüs testi yapıldığını ancak hala test sonuçlarının açıklanmadığını söyleyen Akkul, Sağlık Bakanlığı’na konuyla ilgili çağrıda bulundu.

Ünlü Sunucudan Koronavirüs İsyanı

Teve2 ekranlarında yayınlanan ‘Çok Gezenti’ programının sunucusu olan Burak Akkul, sosyal medya hesabı üzerinden koronavirüs mağduriyetini dile getiren Akkul, eşi ile beraber 5 gün önce koronavirüs şüphesi ile İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldıklarını kendilerine koronavirüs testi yapıldığını ancak 5 gündür test sonuçlarının açıklanmadığını söyleyerek isyan etti.

Sağlık Bakanlığı’na Çağrıda Bulundu

Ekranlarda yer aldığı gezi programını hazırlamak için dünyayı gezen ünlü sunucu Akkul, Çin’de baş gösterip tüm dünya genelinde hızla yayılmaya devam eden yeni tip koronavirüs salhını sebebiyle 5 gün önce eşi ile beraber hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altında olan ünlü sunucu sosyal medya hesabı üzerinden bir video paylaşarak mağdur durumda olduklarını söyledi ve Sağlık Bakanlığı’na yardım çağrısında bulundu. Videoda, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde eş ile birlikte tedavi gördüklerini söyleyen Burak Akkul, kendilerine korona testi yaptıklarını ancak 96 saattir eşine de kendisine de test sonucuyla ilgili herhangi bir bilgi verilmediğini söyleyerek takipçilerinden videoyu paylaşarak kendilerine destek vermelerini istedi. Çok üzüldüklerini ve acı çektiklerini söyleyen Akkul, test sonucunun kendilerine de söylenmesi için ricada bulundu.

Çok Gezenti Programının Sunucu Burak Akkul Kimdir?

Teve2 ekranlarından tanıdığımız ünlü sunucu Burak Akkul, 1972 yılında Kırıkkale’de doğdu. Lise eğitiminin ardından Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Fakültesi’nden mezun olan Akkul, uzun bir dönem mizah yazarlığı yaptı. Ünlü sunucu şimdilerde eşi Seda Akkul ile birlikte Teve2 ekranlarında yayınlanan ‘Çok Gezenti’ programında yer alıyor.

16 Mar 2020 - 17:21 - Magazin



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler