Yangında mahsur kalan usta oyuncuyu itfaiye ekipleri kurtardı

Türk sinemasının usta oyuncularından Süheyla Artun, İstanbul’da kaldığı apartmanın alt katında çıkan yangın sonucunda evinde mahsur kaldı. Yangının çıkış nedeni bilinmezken evini duman kaplayan Artun’u itfaiye ekiplerinin kurtardığı öğrenildi.

Yangında mahsur kalan usta oyuncuyu itfaiye ekipleri kurtardı
Haber albümü için resme tıklayın

Türk sinemasının usta oyuncularından Süheyla Artun, İstanbul’da kaldığı apartmanın alt katında çıkan yangın sonucunda evinde mahsur kaldı. Yangının çıkış nedeni bilinmezken evini duman kaplayan Artun’u itfaiye ekiplerinin kurtardığı öğrenildi. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken apartman sakinleri korku dolu anlar yaşadı.

Usta Oyuncunun Zor Anları

Usta sinema oyuncusu Süheyla Artun’un İstanbul Taksim’de bulunan evinin alt katında çıkan yangın sonucunda zor anlar yaşadığı öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine gelen ve yangına kısa sürede müdahale eden itfaiye ekipleri dumandan etkilenen bir kişi hastaneye sevk etti.

Yangın Kontrol Altına Alındı

Taksim’de yer alan 4 katlı apartmanın birinci katında saat 02.30 sularında çıkan yangın büyük panik yarattı. Kattan çıkan dumanları gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Yapılan ihbar üzerine olay yerine yönlendirilen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Yangından çıkan yoğun dumandan etkilenen bir kişinin de hastaneye sevk edildiği öğrenildi.

Usta Oyuncuyu İtfaiye Ekipleri Kurtardı

Yangının çıktığı evin üst katında oturan usta sinema oyuncusu Süheyla Artun’da yangın dolayısıyla korku dolu anlar yaşadı. Ailesi ile birlikte yaşadığı öğrenilen Artun yangının çıkış anını anlattı. Evde yattığı sırada aniden bir duman kokusu geldiğini söyleyen Artun, ilk başta kata baktığını ancak bir şey göremediğini daha sonra balkona koştuğunu ve yine bir şey göremediğini söyledi. Sokak kapısını açtıktan sonra kendisini balkona attığını söyleyen Artun, evini duman bastığını ve kendilerini itfaiye ekiplerinin kurtardığını ifade etti. Polis ekipleri yangının çıkış sebebini bulmak için araştırmalarını sürdürüyor.

11 Nis 2020 - 16:17 - Magazin



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler