Yeliz Yeşilmen eşinden şiddet mi görüyor? Canlı yayında çok özel açıklamalar

Sosyal medyadan gözyaşları içinde yayınladığı video ile çok konuşulan ve eşinden şiddet gördüğü iddia edilen Yeliz Yeşilmen, Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına canlı bağlantı gerçekleştirdi.

Yeliz Yeşilmen eşinden şiddet mi görüyor? Canlı yayında çok özel açıklamalar
Haber albümü için resme tıklayın

Sosyal medyadan gözyaşları içinde yayınladığı video ile çok konuşulan ve eşinden şiddet gördüğü iddia edilen Yeliz Yeşilmen, Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına canlı bağlantı gerçekleştirdi. Müge ve Gülşen ile 2. Sayfa programına canlı bağlantı gerçekleştiren ve eşiyle arasındaki sorunlardan bahseden Yeşilmen, kendisine gelen eşinden şiddet gördüğüne dair sorulara ise kaçamak yanıtlar verdi.

Sonumun Bergen Gibi Olmasından Korkuyorum Demişti

Sosyal medyada aktif olarak yer alan ve geçtiğimiz günlerde gözyaşları içinde video paylaşarak kafaları karıştıran Yeliz Yeşilmen’in paylaştığı videonun ardından herkes ünlü şarkıcının evliliğinde problemler olduğu ve eşinden şiddet gördüğü düşüncesine kapılmıştı. Gözyaşlarına boğulduğu videosunda, ‘Sonumun Bergen gibi olmasından korkuyorum’ diyen şarkıcı, katıldığı 2. Sayfa adlı magazin programında eşiyle yaşadığı problemlerden bahsetti.

Sorunlarını Çözmeye Çalışıyorlar

Kanal D ekranlarının sevilen magazin programı 2. Sayfa’ya evinin bahçesinden görüntülü konuşma ile konuk olan şarkıcı Yeliz Yeşilmen, eşi ile birlikteliklerinin 16-17 yıla dayandığını ve her ailede olduğu gibi onların ailesinde de sıkıntılar yaşandığını dile getirdi. Yaşanan sıkıntıların sonunda dolduğunu ve aşırı duygusal olmasından dolayı patlama yaşadığını söyleyen Yeşilmen, o videonun bir kadının kocasına olan çığlığını duyurması olduğunu ve kendisinin her şeye rağmen evliliğe devam eden kadın kafasında olduğunu ifade etti.

‘Ağlamam, Üzülmem Ayıp Mı?’

Söz konusu videoda ‘Sonumun Bergen gibi olmasını istemiyorum’ sözlerine açıklık getiren şarkıcı, kocasını zan altında bırakmak istemediğini, o sözlerin öfkeyle ağzından çıktığını belirtti. ‘Benim ağlamam, üzülmem ayıp mı?’ diyen Yeliz Yeşilmen, Bergen’i katleden adamın karaktersizliğiyle kocasını bir tutamayacağını, bazı sorunlar olduğunu ve bu durumun eşiyle değil sorunlarla alakalı olduğunu dile getirdi.

Şiddet Sorusuna Cevap Veremedi

Programın sunucuları Müge ve Gülşen’in, ‘Ali Bey sana el kaldırdı mı?’ şeklindeki sorusuna cevap vermekten kaçınan Yeliz Yeşilmen, bu konuda kendisini zor durumda bıraktıklarını, bu konuyu burada söylemesinin normal olmayacağını belirtti. Her evlilikte şiddet olduğunu fakat söylenmediğini belirterek, ‘Benim hayatımda karı kız mevzusu yok, kişisel olarak çözmeye çalıştığım şeyler var’ diyerek daha önce bu şekilde gündeme gelmemek için hep sustuğunu dile getirdi.

30 May 2020 - 17:19 - Magazin



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler