28 Nisan Türkiye koronavirüs tablosu açıklandı: Vaka ve can kaybında düşüş sürüyor

Sağlık Bakanlığı tarafından 28 Nisan Türkiye korona tablosu açıklandı. Yapılan açıklamaya göre bugün Türkiye genelinde yapılan test sayısı 29 bin 230 oldu. Korona pozitif tanısı konulan hasta sayısı bugün 2 bin 392 olarak gerçekleşirken can kaybı ise 92 olduğu.

Sağlık Bakanlığı son dakika açıklaması yaparak 28 Nisan Türkiye korona tablosunu duyurdu. Açıklamaya göre bugün Türkiye'de 29 bin 230 test gerçekleştirilirken 2 bin 392 pozitif vaka tespit edildi. Bugün hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 92 olurken toplam can kaybı ise 92 olarak açıklandı.

5 bin 018 kişi iyileşti

Türkiye 28 Nisan koronavirüs tablosunda güzel ve sevindirici haberler de geldi. Bugün iyileşen hasta sayısı 5018 olarak açıklandı. 11 Mart tarihinde salgının Türkiye'de başladığı günden bu yana toplam iyileşen hasta sayımız ise 38 bin 809 oldu.

Yoğun bakım ve entübe sayılarında düşüş devam ediyor

Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesi devam ederken erken teşhisin ve tedavinin ne kadar başarılı olduğu tabloda da görülüyor. Yoğun bakımda tedavi gören ve entübe durumda olan hasta sayısında da gerileme yaşanırken bugün toplam yoğun bakım sayısı 1621 entübe hasta sayısı ise 845 oldu.

28 Nis 2020 - 19:08 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler