Doktor Selçuk Köse Hastasından Koronavirüs Kaptı

İstanbul Bakırköy Sadi Konuk Hastanesi'nde görevli olan Doktor Selçuk Köse, koronavirüse yakalanarak yoğun bakımda tedavi altına alındı. Selçuk Köse’nin virüsü hastasından kapattığı öğrenildi.

Bakırköy Sadi Konuk Hastanesi'nde görevli Doktor Selçuk Köse, yeni tip corona virüs nedeniyle yoğun bakımda tedavi altına alındı. NTV de yer alan habere göre Köse'ye virüsün hastasından bulaştığı iddia edildi.

Yoğun Bakımda Tedavi Görüyor

Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi'nde göğüs cerrahı olarak görev yapan Doktor Selçuk Köse, yeni tip coronavirüsü hastalığı nedeniyle yoğun bakımda tedavi altında. Arkadaşları ve ailesi kimse için bir ilacın bulunması çağrısında bulunmuştu. Çağrı'nın ardından virüs tedavisinde etkili olduğu iddia edilen 'Favipiravir' isimli bir ilaç kullanılmaya başlandı.

İlaca Olumlu Tepki Verdi

Milliyet gazetesini açıklama yapan Köse'nin eski eşi Filiz Gültekin, Türkiye'ye getirilen ilk parti Favipiravir’in yoğun bakımda tedavi altında olan köşeye de verildiğini belirterek Selçuk Köse'nin insanlara faydalı olmaya çalıştığını, kanser hastalarının göğüs sorunlarını gidermek için yoğun mesai harcadığın, mesailerin ardından konserler vererek organ bağışını desteklediğini belirtti. Selçuk Köse'nin yaptığı iyiliklerin karşılığını aldığını belirten Gültekin, ilacı olumlu tepki vermesini Sevindirici olduğunu dile getirdi.

Virüs Hastasından mı Bulaştı

NTV'de yayınlanan haberde Köse'nin virüsü bir hastasından kaptığı bu şekilde hastalandı öne sürüldü.

26 Mar 2020 - 11:40 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

ayhan mert - geçmiş olsun sağlık çalışanlarını yardımcı olun lütfen evde kalarak çok büyük yardımda bulunabilirsiniz lütfen evde kalın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 11:40


Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler