15 Temmuz’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yalnız bırakan bakan kim?

AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner’den 15 Temmuz hain darbe gecesi ile ilgili gündem yaratan bir açıklama geldi.

15 Temmuz’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yalnız bırakan bakan kim?
15 Temmuz’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yalnız bırakan bakan kim?
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner’den 15 Temmuz hain darbe gecesi ile ilgili gündem yaratan bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Metiner, dönemin Başbakan Yardımcısı Mehmet Metiner’in 15 Temmuz gecesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yanız bıraktığını öne sürdü.

Mehmet Metiner’den Şok İddia

Türkiye’de 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü’nün gerçekleştirmek istediği fakat başarılı olamadığı hain darbe girişimi hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner’den şok eden bir iddia geldi. Darbe girişimi sırasında yanında bir bakanla İstanbul’a geldiğini ve ismini açıklamadığı o bakanın darbe gecesinde kayıplara karıştığını iddia etti. İlk olarak ismini açıklamadığı bakanın şimdilerde devlet bankalarından birine yönetim kurulu üyesi olarak atandığını söyleyen Metiner, bu kıssadan nasıl bir hisse çıktığını bilmediğini söyleyerek tek bildiği şeyin siyasetin işine akıl sır ermediği olduğunu ifade etti.

Açık Açık İsim Verdi

Sosyal medyanın gündemine oturan bu paylaşımın ardından herkes kast edilen ismin kim olduğunu merak etmeye başladı. Kısa bir süre sonra bir paylaşım daha yapan Metiner, 15 Temmuz gecesi ortadan kaybolduğunu söylediği ismin dönemin Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak olduğunu söyledi. 15 Temmuz gecesinin hassasiyetinden dolayı içine sinmeyen bir olayı eleştirmek istediğini söyleyen Mehmet Metiner, ’15 Temmuz’da Reis’i yalnız bırakanların, canının derdine düşenlerin gönlümde zerre kadar değeri yoktur’ ifadelerine yer verdi.

17 Haz 2020 - 13:17 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler