Meral Akşener’den flaş İmamoğlu açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na gelen eleştirilerle ilgili konuştu İmamoğlu’nun İstanbul’da şehir hastanesinin yollarını bilerek yapmadığına dair eleştirilerine yanıt verdi.

Meral Akşener’den flaş İmamoğlu açıklaması
Haber albümü için resme tıklayın

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na gelen eleştirilerle ilgili konuştu İmamoğlu’nun İstanbul’da şehir hastanesinin yollarını bilerek yapmadığına dair eleştirilerine yanıt verdi. Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yollarını bilerek yapmadığı eleştirileriyle son günlerde gündemde olan İBB Başkanı İmamoğlu’nu koruyan Akşener, tüm dikkatin İstanbul Belediyesi’nde olduğunu söyleyerek, ‘Ne travmaymış atlatılamadı gitti. Ne zormuş’ ifadelerini kullandı.

Meral Akşener’den İmamoğlu'na Destek

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı’ndan ortak aday olan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’na yönelik eleştiriler hakkında yorum yaptı. İmamoğlu’na destek çıkan Akşener, şehir hastanesinin yolları hakkında gelen eleştirilere Habertürk’te katıldığı programda yanıt verdi. İmamoğlu’nun şehir hastanesinin yollarını bilerek yapmadığına dair eleştiriler hakkında yorum yapan Akşener, ‘Ekrem İmamoğlu şeytan kovalamaktan namaza vakit bulamıyor’ dedi. Tüm dikkatlerin İstanbul üzerinde olduğunu söyleyen İyi Parti Genel Başkanı, bu travmanın bir türlü atlatılamadığını ifade etti.

Belediyelere Yapılması Yasaklanan Bağışlar

Belediyelere yapılması yasaklanan bağışlarla ilgili gelen soruyu yanıtlayan Akşener, başarısız olunması için her şeyin yapıldığını söyleyerek bunun hem İstanbulluya hem de millete karşı yapılan bir ayıp olduğunu ifade etti. Türkiye’nin salgınla can pazarında olduğunu ve belediyelerin de yardım talebiyle bağış alma haklarının olduğunu belirtti. Kendisinin de bağış yaptığını ancak bağışladığı paraya da el konulduğunu ilk kez açıklayan Akşener, 3 emekli maaşını Ankara’ya, 3 emekli maaşını da İstanbul’a bağışladığını söyledi.

28 Nis 2020 - 23:53 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler