Başkent derbisinde gülen taraf Gençlerbirliği

Süper Lig'in 23. haftasında başkent derbisinde Gençlerbirliği evinde MKE Ankaragücü ile karşılaştı. Karşılaşmayı Gençlerbirliği Giovanni Sio'nun golüyle 1-0 kazandı.

TFF Süper Lig'in 23. haftasında Hamza Hamzaoğlu'nun takımı Gençlerbirliği, sahasında Mustafa Reşit Akçay'ın takımı MKE Ankaragücü'nü 1-0 mağlup etti ve üst üste 2. galibiyetini aldı. Kırmızı Siyahlı ekibe 3 puanı getiren golü 74. dakikada Giovanni Sio kaydetti. Halil İbrahim Pehlivan'ın sol kanattan ortasında Sio güzel bir kafa vuruşuyla topu meşin yuvarlakla buluşturdu. Bu sonuçla Gençlerbirliği 27 puanla 10. sırada, MKE Ankaragücü ise 20 puanla 16. sırada yer aldı. Gelecek hafta Gençlerbirliği deplasmanda Galatasaray'a konuk olacak. Sahadan yenik ayrılan Ankaragücü ise evinde bu sezonun flaş takımı olan Sivasspor'u ağırlayacak.

23 Şub 2020 - 18:02 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler