Beşiktaş'a Dolmabahçe'de soğuk duş! Antalyaspor, zor deplasmanda kritik bir galibiyet aldı

Beşiktaş evinde ağırladığı Antalyaspor karşısında sahadan 2-1 mağlup ayrılarak taraftarını şok etti. İlk yarıda etkili bir futbol oynayamayan ve kötü bir performans sergileyen Beşiktaş, ikinci yarıda etkili bir futbol oynasa da rakibine 2-1 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Beşiktaş'a Dolmabahçe'de soğuk duş! Antalyaspor, zor deplasmanda kritik bir galibiyet aldı
Haber albümü için resme tıklayın

Süper Lig 27. hafta karşılaşmasında evinde Antalyaspor ile karşılaşan Beşiktaş, ilk yarıda neredeyse olmadığı sahada kalesinde 2 gol birden gördü. İlk yarıyı rakibi karşısında 2-0 yenik kapayan Beşiktaş, ikinci yarıda etkili futbol oynasa da rakibinin 2 golüne karşı Adem Ljajic'in 68. dakikada attığı golle karşılık verince 3 puanı alan taraf Antalyaspor oldu.  

İlk Yarıdan Notlar

İlk yarıda istediği futbolu bir türlü sergileyemeyen Beşiktaş, rakibinin hızlı ve atak futboluna direnç gösteremeyince kalesinde 2 gol birden gördü. Mücadelenin 15. dakikasında kaleciyle karşı karşıya kalan Amilton'un vuruşunu kaleci Ersin çıkarsa da Amilton, dönen topu uzak köşeye ortalayınca Sinan Gümüş kafayı vurarak topu filelerle buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın 35. dakikasında Podolski'nin pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Amilton, Beşiktaş filelerini bir kez daha havalandırarak takımını 2-0 öne geçirdi. Bu skor aynı zamanda ilk yarı skorunu da belirledi.

İkinci yarıda Bambaşka Beşiktaş

İkinci yarıda sahada bambaşka bir Beşiktaş vardı. İkinci yarıda inanılmaz bir performans sergileyerek etkili bir futbol ortaya koyan ve skoru lehine çevirmek için olağanüstü bir gayret sarf eden Beşiktaş, skoru değiştiremese de ikinci yarıdaki futboluyla taraftarını umutlandırdı. Karşılaşmanın 68. dakikası oynanırken Lens'in pasıyla kalenin hemen önünde topla buluşan Adem Ljajic tek vuruşla topu filelere göndererek farkı 1'e indirdi. Bu gol aynı zamanda mücadelenin skorunu da belirledi. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın genç isimlere şans verdiği karşılaşma sonunda sahadan 2-1 mağlup ayrılan Beşiktaş 44 puanda kalırken, Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Antalyaspor kritik bir galibiyet alarak puanını 33'e yükseltti.   

13 Haz 2020 - 23:25 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler