Beşiktaş yönetiminden Lucescu kararı

Beşiktaş'ta son günlerde eski teknik direktörü Mircea Lucescu’nun takımda görev alması ile ilgili çalışmalar devam ederken Beşiktaş yönetimi yeni bir karar aldı. Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki Beşiktaş yönetiminin Lucescu’nun yaşının Beşiktaş planlarına engel olacağını düşünüyor.

Beşiktaş yönetimi uzun süreden beri kulüpte görev alması için görüşmelere devam ettiği Mircea Lucescu konusunda geri adım attı. Yönetimin aldığı bu kararın en önemli nedeni ise Lucescu'nun 74 yaşında olması ve bu nedenle de uzun vadeli planlama noktasında sorunlar çıkması oldu.

Yönetim son kez oylayacak

Alınan bilgiye göre yönetim Lucescu konusunda son bir oylama daha yapacak. Yönetimin ağırlıklı olarak olumsuz bir düşünceye sahip olduğu öğrenilirken yapılacak olan oynamanın sonucunda Lucescu konusunun tamamen kapanacağı tahmin ediliyor.

Bazı yöneticiler fırsatı kaçırdıklarını düşünüyor

Yönetimin kararını net olarak verdiği tahmin edilirken yine de takım içinde bu konuya dair bir üzüntü yaşanıyor. Özellikle uluslararası futbol piyasasındaki ikili ilişkileri ve zengin futbolcu portföyü nedeniyle Rumen teknik adamı kaçırmak istemeyen yöneticiler bu oynama ile birlikte bu fırsatın da tamamen kaçacağını tahmin ediyor.

18 Şub 2020 - 10:18 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler