Ekrem İmamoğlu: Fatih Terim ve Göksel Gümüşdağ'ı Aradım Sesleri İyiydi

İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu hastanede Corona virüs nedeniyle tedavi gören Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ile telefon konuşması gerçekleştirdiğini ve sesinin çok iyi olduğunu dile getirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu, FOX TV'de sabah saatlerinde yayınlanan çalar saat isimli programda İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtladı. Programda açıklama yapan Ekrem İmamoğlu Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ile görüştüğünü belirterek durumunun iyi olduğunu sesin de çok iyi geldiğini ifade etti.

Kendisi ile Görüştüm Sesi Çok İyiydi

İBB başkanı Ekrem İmamoğlu bütün hastalara acil şifalar dilerken Fatih Terim'e aradığını sesinin çok iyi olduğunu ve kendisine sağlık dilediğini dile getirdi. Abdurrahim Albayrak ve Göksel Gümüşdağ ile de görüştüğünü belirten Ekrem İmamoğlu, birçok insanın tedavi altında olduğunu ve hepsine şifa dilediğini ifade etti.

Herkesi Allah Korusun

İmamoğlu haber aldığı diğer insanları da aradığını belirtirken milletvekili Kadir Gökmen Öğüt’ün süreci atlattığını ifade etti. Bütün hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten Ekrem İmamoğlu, Allah herkesi korusun ifadelerini kullandı.

30 Mar 2020 - 11:35 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler