Emre Mor performansından dolayı kendine eleştirildi

Galatasaray'da forma giyen en genç futbolcu Emre Mor, kısa sürede takımın toparlanacağını ve daha güçlü bir şekilde geri döneceğini belirtirken kendi performansını da eleştirdi.

Galatasaray'ın Celta Vigo'dan sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Emre mor, sosyal medya hesabı üzerinden kendi performansı ve takımın durumu hakkında açıklamalar yaptı. Emre Mor açıklamasında takımı zor günler geçirdiğini belirterek en son zamanlarda hem bireysel olarak hem de takım olarak zor dönemlerden geçtiklerini ifade etti. Kendi performansını da iyi olmadığının farkında olduğunu belirten Emre Mor, güzel günlerin yakın olduğuna inandığını ve takımın daha güçlü şekilde geri döneceğini düşündüğünü dile getirdi.

Sadece futbol oynamaya konsantreyim

Genç futbolcu Emre Mor'un açıklamasının devamında taraftarının güvenini kazanmak ve beklentisini karşılamak üzere çalışmaktan asla vazgeçmeyeceğini belirtirken, adının geçtiği sadece haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Bundan sonra ağzını açmadığı her konunun doğru anlamına gelmediğini belirten Emre Mor, sadece futbol oynamaya konsantre olduğunu ve Galatasaray için bir şeyler başarmak sana asla geri durmayacağını ifade etti.

Özel hayatı ile ilgili konuşuluyordu

Emre Mor'un lüks yaşamayı sevdiği ve özel hayatında Kadınlara düşkün olduğu iddia ediliyordu. Forma giydiği Celta Vigo takımında da bundan dolayı eleştirilen Emre Mor, Galatasaray taraftarının da eleştiri oklarının hedefindeydi.

10 Ara 2019 - 11:14 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler