Fatih Terim ve Radamel Falcao'nun fotoğrafı Galatasaray idmanına damga vurdu

Galatasaray'da uzun zamandan beri sakatlığından dolayı forma giyemeyen Radamel Falcao ve Fatih Terim idmanda bir araya geldi. Falcao ve Fatih Terim'in fotoğrafı Galatasaray idmanına damga vurdu.

Süper Lig'in 10 haftasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray hazırlıklarına devam ediyor. Florya Metin Oktay tesislerinde sarı-kırmızılı futbolcular ısınma hareketleri ve sürat çalışması ile güne başladı. Futbolcular antrenmanın ilerleyen dakikalarında ise dar alanda hedefli pas oyunu oynamaya devam etti. Bugünkü idmanın ana bölümünde ise oyunda dayanıklılığa yönelik çift kale taktik oyun gerçekleştiren futbolcular, Beşiktaş mağlubiyetinin ardından yeni maç için oldukça istekli görünüyordu.

Radamel Falcao fizyoterapist eşliğinde çalıştı

Galatasaray'da uzun zamandan beri sakatlığı nedeniyle forma şansı bulamayan Radamel Falcao ise tedavisinin ardından fizyoterapist eşliğinde çalışma yapmaya devam etti. Grip olduğu öğrenilen Belhanda ise bugün antrenmana katılmadı ve tedaviye devam edeceği öğrenildi. Diğer yandan Galatasaraylı futbolcular 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı antrenman öncesinde Türk bayrağı açarak kutladı. Galatasaray-ÇAYKUR Rizespor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın saat 11.00’de yapacağı Antrenmanla devam edecek.

Fatih Terim ve Radamel Falcao bir arada

Diğer yandan bugün Galatasaray'ın antrenmanı sırasında fizyoterapist eşliğinde çalışan Radamel Falcao ve teknik direktör Fatih Terim bir araya geldi. Bir süre sohbet eden ikilinin fotoğrafları bugün yapılan Galatasaray antrenmanına damga vurdu.

29 Eki 2019 - 15:28 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler