Fenerbahçe için bomba iddia yeni teknik direktör o isim mi olacak

Fenerbahçe’nin aldığı üst üste 3 mağlubiyet sonrasında istifa edeceği iddiaları konuşulan Ersun Yanal’ın yerine Bayern Münih’in eski hocası Niko Kovac’ın geleceği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Fenerbahçe için bomba iddia yeni teknik direktör o isim mi olacak
Fenerbahçe için bomba iddia yeni teknik direktör o isim mi olacak
Haber albümü için resme tıklayın

Fenerbahçe’nin aldığı üst üste 3 mağlubiyet sonrasında istifa edeceği iddiaları konuşulan Ersun Yanal’ın yerine Bayern Münih’in eski hocası Niko Kovac’ın geleceği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Üst üste kaybettiği maçlar sonucunda 8 puan kaybeden Fenerbahçe’de tüm oklar teknik direktör Ersun Yanal’a çevrilirken bu hafta oynanacak olan Galatasaray derbisinden alınabilecek kötü sonuç karşısında deneyimli teknik direktör ile yolların ayrılabileceği konuşuluyor.

Fenerbahçe İle İlgili Ortaya Atılan İddia Çok Konuşulacak

Herkesin gözünü diktiği ve büyük bir heyecanla beklediği dev derbi sonrasında takımın alacağı kötü sonuç karşısında Sarı-Lacivertlilerin Yanal ile yollarını ayıracağı konuşulurken yerine Bayern Münih’in eski hocası Niko Kovac’ın getirileceği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Takvim’in haberine göre, Sarı-Lacivertli yönetimin kısa bir süre önce Niko Kovac ile görüştüğü hatta deneyimli hocayateklif yaptığı öne sürülürken Niko Kovac’ın teklifin ardından Fenerbahçe’nin tüm maçlarını mercek altına aldığı iddia edildi. Aynı zamanda iki taraf arasında da anlaşmanın büyük ölçüde sağlandığı iddia edildi.

Ersun Yanal’ın Puan Ortalaması Açıklandı

Son olarak deplasmanda Ankaragücü’ne 2-1 yenilen Fenerbahçe’de tüm oklar Ersun Yanal’a çevrildi. Son yenilgi sonrasında Fenerbahçe’de geçirdiği 2. döneminde bekleneni veremeyen Yanal, 52 maçın sadece 27’sinden galibiyet çıkarabildi ve puan ortalaması 1.81 olarak açıklandı. Çıktığı maçlardan 13 galibiyet alan Yanal, 12 maçı mağlubiyetle bitirdi.

18 Şub 2020 - 18:43 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler