Galatasaray'ın genç futbolcusu Madrid'de asker selamı verdi

Galatasaray U19 takımı bugün UEFA gençlik Ligi’nde Real Madrid ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 1-0 devam ettiği sırada beraberlik golünü atan Galatasaraylı genç futbolcu Süleyman Luş ve takım arkadaşı Madrid’de asker selamı vererek sevinçlerini kutladı.

UEFA gençlik Ligi’nde Real Madrid ile karşı karşıya gelen Galatasaray U 19 takımı, deplasmanda sahadan 4-2 galip ayrıldı. Temsilcimiz Galatasaray'ın gollerini 24 dakikada Süleyman Luş penaltıdan, 55. dakikada Yunus Akgün penaltıdan, 86. dakikada Atalay Yıldırım ve 90. dakikada Işık Kaan Arslan kaydetti. Real Madrid U19 takımı 2. dakikada Ismael del Alamo'nın attığı golle 1-0 öne geçti, 65. dakikada da Mugiel Gutierrez bir gol daha kaydetti, ancak karşılaşma Galatasaray'ın galibiyeti ile sonuçlandı.

Genç futbolculardan asker selamı

Galatasaray U19 takımında karşılaşma 1-0 devam ettiği sırada golü atan ve durumu eşitleyen genç futbolcu Süleyman Luş takım arkadaşı ile birlikte asker selamı vererek Barış Pınarı harekâtına desteğini Madrid'de gösterdi. Başta A milli takım futbolcuları olmak üzere daha önce birçok Türk futbolcu Avrupa maçlarında asker selamı vermiş ve Mehmetçiğe olan desteklerini göstermişti. Asker selamı veren bazı futbolcularımız hakkında UEFA tarafından soruşturma başlatılmıştı.

Galatasaray Real Madrid ile karşı karşıya gelecek

Şampiyonlar Ligi temsilcimiz Galatasaray bu akşam TSİ 23.00’da Real Madrid ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi iddiasını devam ettirebilmesi için bu akşam çıktığı zorlu mücadeleyi kazanması gerekiyor. Galatasaray ve Real Madrid arasında oynanan ilk mücadele Türkiye'de yapılmış Real Madrid sahadan 1-0 galip ayrılmıştı. Şampiyonlar Ligi grubunda Galatasaray 1 puan ile son sırada yer alırken Real Madrid ise ikinci sırada bulunuyor.

07 Kas 2019 - 02:08 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler