Galatasaray Norveçli yıldıza imzayı attıracak

Galatasaray, geçtiğimiz sezon Olympiakos formasını giyen Norveçli yıldız Omar Elabdellaoui'ye önümüzdeki günlerde resmi imzayı attıracak.

Galatasaray'ın, Olympiakos'tan transfer etmek istediği Norveçli yıldız Omar Elabdellaoui'nin önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelerek kendisini resmen Galatasaraylı yapacak imzayı atması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon 47 maçta forma giyen Norveçli yıldız Omar, 1 gol ve 2 asistle oynadı. Omar'ın geçtiğimiz sezon formasını giydiği Olympiakos, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda rakibi Wolverhampton'u elemiş olsaydı Norveçli yıldızın transferi gecikecek ve kampın ilk kısmına katılamayacaktı.  

Reddedemeyeceğim Bir Teklif Aldım

Galatasaray'a transferi hakkında konuşan Norveçli yıldız Omar Elabdellaoui, "Formasını giydiğim Olympiakos, kalmam konusunda bana çok ısrar etse de Galatasaray kulübünden rededemeyeceğim bir teklif aldım. Olympiakos'tan ayrılma kararı almam benim için hiç de kolay olmadı. Olympiakos camiasına ve Yunan halkına çok teşekkür ediyorum." dedi.

08 Ağu 2020 - 14:33 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler