Hasan Ali Kaldırım, 8 yıldır giydiği sarı lacivertli formaya veda etti

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kesmeden devam ederken, önemli bir ayrılık yaşandı. Sol bek olarak 8 yıldır Fenerbahçe formasını giyen Hasan Ali Kaldırım, sosyal medyadan bir paylaşım yaparak Fenerbahçe'den ayrıldığını taraftarlara duyurdu.

Hasan Ali Kaldırım, 8 yıldır giydiği sarı lacivertli formaya veda etti
Haber albümü için resme tıklayın

Fenerbahçe'de artarda gelen transfer haberleri taraftarları sevindirirken, camia ve taraftarlar tarafından sevilen bir isim olan Hasan Ali Kaldırım'ın Fenerbahçe'ye vedat etmesi camiayı üzdü.

Kaptanlık Yaptı

Fenerbahçe camiasında takım kaptanlığı da yapan Hasan Ali Kaldırım, "8 yıllık süreç içerisinde kimilerini mutlu, kimilerini de mutsuz etmiş olabilirim. 3 numaralı çubuklu formayı giyerek Fenerbahçe'ye hizmet etmek için elimden gelen gayreti gösterdim. Giydiğim formanın kıymetini ve sorumluluğunu bilmenin bilincinde olarak huzur içerisinde formamı soyunma odasına bırakıyorum." dedi.

Kariyerinde Başarılar Dileriz

Hasan Ali Kaldırım'ın takımdan ayrılmasıyla ilgili bir açıklama yapan Fenerbahçe Kulübü, "Şanlı çubuklu formamızı 8 yıllık süreç içerisinde 246 karşılaşmada giyen, istikrarı ve profesyonelliğiyle takım kaptanlığına kadar yükselen, gelişime açık olan ve gösterdiği performansla Milli takımın önemli bir ismi haline gelen Hasan Ali Kaldırım ile yollarımız ayrılmış bulunmaktadır. 'Kıymetinin ve sorumluluğunun her daim bilincinde olmanın huzuruyla formamı soyunma odasına bırakıyorum.' diyerek takıma veda eden Hasan Ali Kaldırım'a, bu forma uğruna akıttığı her bir damla ter için çok teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz. Yolun açık olsun Hasan Ali Kaldırım." ifadelerine yer verdi.    

08 Ağu 2020 - 14:51 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler