Koronavirüse yakalanan Rüştü Reçber ile ilgili dikkat çeken detay

Koronavirüse yakalanan ve hastanede tedavi altında bulunan eski milli kaleci Rüştü Reçber’in sağlık durumunun iyiye gittiği açıklanmıştı. Ancak Rüştü Reçber'in hastalanması ile ilgili çok dikkat çeken bir detay gündeme geldi.

Eski milli kaleci Rüştü Reçber’in koronavirüse yakalandığı haberleri geçtiğimiz günlerde herkesi korkutmuştu. Ünlü kaleciden güzel haberler gelirken Acıbadem hastanesinden yapılan açıklamada Reçber’in durumunun iyiye gittiği ve her geçen gün daha da iyi olacağı belirtildi.

Yoğun bakım iddiaları gerçek değil

Işıl Reçber Rüştü Reçber’in yoğun bakımda olduğu iddialarına ilişkin Instagram hesabından açıklama yaparken yoğun bakım ile ilgili haberlerin doğru olmadığını daha iyi olduğunu ve tedavinin stabil olarak normal odada devam ettiğini belirtti.

Sigara kullandığı için hastalık ağır geçiyor

Rüştü Rençber'in yoğun bakımda değil normal odada tedavi gördüğü öğrenilirken sağlık durumunun iyi olduğu fakat sigara kullandığı için bu hastalığı daha ağır atlattığı öğrenildi. İspanya'nın önde gelen gazetelerinden Marca ise bir dönem Barcelona'da forma giyen efsane kaleci ile ilgili yeni bir haber daha yaptı. İspanyollara göre Rüştü Reçber’e koronavirüs bulaştıran kişi eşi Işıl Reçber

Karantinaya uymadığı için eşine bulaştırdığı iddia edildi

Gazetenin haberinde Rüştü Reçber’in hastaneye kaldırıldığı ve tedavisinin devam ettiği belirtilirken Işıl Reçber’in Amerika'daki gezisinden döndükten sonra 14 günlük karantina kurallarına uymadığı ve dışarıya çıktığı sosyal medyada bu hareketin de çok tepki çektiği ifade edildi.

03 Nis 2020 - 11:31 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler