Koronavirüsü yenen Rüştü’den sigara itirafı! İyi ki bırakmışım

Yakalandığı koronavirüsü yenen eski milli kaleci Rüştü Reçber, yaşadığı zorlu süreci anlatarak yaptığı sigara itirafıyla gündem oldu.

46 yaşındaki eski milli kaleci Rüştü Reçber’in koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından, yatırıldığı hastanedeki tedavisinin tamamlanmasıyla sağlığına kavuştu. Efsane kaleci Rüştü, yaşadığı süreci anlattığı anlarda değindiği sigara konusuyla futbol dünyasında şaşkınlık yarattı.

"5 yıl önce iyi ki sigarayı bırakmışım"

Hastalığı yenerek sağlığına kavuşan Rüştü Reçber, yaşadığı süreçle ilgili açıklamalarda bulundu. Koronavirüse yakalanan eski milli kaleci,  tedavi süresinde 5 yıl önce sigarayı bırakmasının büyük avantaj sağladığını vurgulayarak, "Öncelikle çok teşekkür ederim. Allah'a şükür kurtardık. Yoğun ve uzun bir tedavi süreci yaşadık. Şu an taburcu oldum ve evdeyim. 5 yıl önce iyi ki sigarayı bırakmışım. 15-20 gün daha karantinada kalacağım. Tüm sevenlere iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Koronavirüse eşi yüzünden yakalandı tepkilerine yanıt verdi

Rüştü Reçber’in koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından tüm oklar eşi Işıl Reçber’e dönmüştü. Yurtdışında döndükten sonra, 14 gün kuralına uymayarak kendi güzellik salonunun reklamını yapmasıyla tepkilerin odağı olan Işıl Reçber, eşi Rüştü’nün koronavirüse yakalanmasında ki sebep olarak gösterilmişti. Herkes tarafında konuşulan bu konuyla ilgili açıklama yapan Rüştü, "Bu hayatta en zor şey cahil insanlara laf anlatmaktır. Zaten ne Işıl ne de benim bunlarla uğraşacak zamanımız da yok" şeklinde konuşarak tepkileri dikkate almadıklarını belirtti.

09 Nis 2020 - 13:22 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler