Max Kruse Fenerbahçe'den ayrıldı

Fenerbahçe’de forma giyen Alman futbolcu Max Kruse, kulüpe olan anlaşmasını tek taraflı olarak feshetti.

Max Kruse Fenerbahçe'den ayrıldı
Haber albümü için resme tıklayın

Fenerbahçe’de forma giyen Alman futbolcu Max Kruse, kulüpe olan anlaşmasını tek taraflı olarak feshetti. Sarı lacivertli kulübün pandemi sürecine denk gelen ödemelerle ilgili kararı spor yargısına taşıyacağı öğrenildi.

Max Kruse Fenerbahçe’den Ayrıldı

Sarı lacivertli kulüpte forma giyen ve sık sık tartışma konusu olan Alman futbolcu Max Kruse ile yollar tamamen ayrıldı. Kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, Futbol A Takımı oyuncularından Max Kruse’nin sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini bildirdiği, kulübün futbolcuya pandemi süreci öncesine ait bir borcu bulunmadığı ifade edildi. Kruse’nin pandemi sürecinde kendisi ile FIFA ve TFF sirkülerleri ışığında gerçekleştirilen görüşmeleri cevapsız bıraktığını belirten kulüp, ‘Bu bağlamda futbolcunun gerçekleştirilmiş olduğu fesih, nezdimizde haksız ve mesnetsizdir’ ifadelerine yer verdi. Konunun spor yargısına taşınacağı ve sarı lacivertli kulübün menfaatleri için her türlü girişimde bulunacağı duyuruldu.

Trabzonspor Maçında Yoktu

Sık sık disiplinsiz hareketleri ve saha içindeki durumuyla gündeme gelen Max Kruse, Fenerbahçe’nin Kadıköy’de Trabzonspor’la karşılaştığı Türkiye Kupası maçı öncesinde apandisit ameliyatı geçirdiği ve bu yüzden maçta yer almadığı öğrenildi.

Fenerbahçe’deki Performansı

Sezon başında Werder Bremen’den Fenerbahçe’ye transfer olan Alman futbolcu Kruse, çıktığı 23 maçta 7 gol, 8 asistlik performans sergiledi.

Sosyal Medyada Gündem Oldu

Fenerbahçe ile yollarını tamamen ayıran Max Kruse, sosyal medyanın da gündemine oturdu. Futbolcunun ayrılığı ile ilgili çok sayıda tweet atıldı.

18 Haz 2020 - 20:08 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler