Mustafa Pektemek’in yeni takımı belli oldu

Süper Toto Süper Lig’in ikinci yarısı başlarken Aytemiz Alanyaspor takımı güçlendirmek adına iki transfer daha gerçekleştirdi. Turuncu-Beyazlı takım Mustafa Pektemek ve Emircan Altıntaş ile resmi imzayı attı.

Mustafa Pektemek’in yeni takımı belli oldu
Haber albümü için resme tıklayın

Süper Toto Süper Lig’in ikinci yarısı başlarken Aytemiz Alanyaspor takımı güçlendirmek adına iki transfer daha gerçekleştirdi. Turuncu-Beyazlı takım Mustafa Pektemek ve Emircan Altıntaş ile resmi imzayı attı. İki oyuncunun imza töreninde konuşan Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu yaptığı açıklamada, takım için başka transfer planlarının olmadığını aktardı.

Bir Buçuk Yıllık Sözleşme İmzaladılar

Süper Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonunun ikinci yarı başlangıcında transfer haberleri art arda gelirken Aytemiz Alanyaspor, Kasımpaşa’dan transfer ettiği 31 yaşındaki Forvet oyuncusu Mustafa Pektemek ile 1.5 yıllık sözleşme imzalarken Ümraniyespor’dan transfer ettikleri 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Emircan Altıntaş ile de 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp Başkanı İmza Töreninde Açıklama Yaptı

Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza töreninde açıklamalarda bulunan Başkan Hasan Çavuşoğlu, bugün iki önemli transfer gerçekleştirildiğini söyleyen Başkan Çavuşoğlu, takımın yabancı oyuncu ihtiyacı olmadığını Mustafa Pektemek’in takıma büyük katkı sağlayacağını ve ona güvendiğini söyledi. Emircan’ın da son zamanlarda Ümraniyespor’da büyük bir çıkış yaptığını söyleyen Çavuşoğlu, genç oyuncunun son zamanlarda herkesin takdirini kazandığını Alanyaspor’da da hedeflerinin daha yukarısına çıkacağına inandığını söyledi. Şimdilik kaleci transferine ihtiyaçları olmadığını belirten Başkan Çavuşoğlu, kulübe uygun bir kaleci olursa düşünebileceklerini ancak şu anda öyle bir düşünceleri olmadığını bunun yanında başka mevkilere de transfer düşünmediklerini aktardı.

15 Oca 2020 - 14:31 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler