Resmi Açıklama Geldi: Trabzonspor'un Yeni Teknik Direktörü Kim?

Trabzonspor'da, Eddie Newton' yeni sezonda teknik direktör olarak göreve başlayacağını söyledi.

Resmi Açıklama Geldi: Trabzonspor'un Yeni Teknik Direktörü Kim?
Resmi Açıklama Geldi: Trabzonspor'un Yeni Teknik Direktörü Kim?
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Trabzonspor'da Hüseyin Çimşir'le yolların tamamen ayrılmasından sonra yeni teknik direktör olarak A Takım Antrenörü Eddie Newton, yeni sezonda takımın başında olacak.

Bordo-mavili kulüpten, Yönetim Kurulumuz, A takımımızda antrenör olarak görev yapmakta olan Eddie Newton'la yeni sezonda Teknik Direktör olarak devam edilmesi yönünde karar alınmıştır. Newton’a görevinde başarılar dileriz.

48 yaşında olan çalıştırıcı, Çimşir'den sonra takımın başında iki maçta görev almıştı. Ligin son haftasında ise Kayserispor'u mağlup eden İngiliz hoca, kupada Aytemiz Alanyaspor'u mağlup edip kupayı müzesine götürdü.

Kulüple ve Oyuncularla arasında olan diyaloğ çok iyi

Chelsea’de önemli dönem geçiren Newton, 2011 ve 2012 sezonda FA Kupası olmak üzere UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluklarında aktif olarak görev aldı.

Ayrıca scout konusunda geniş ağ ve çevreye sahip olan tecrübeli isim, transfer dönemlerin'de bordo-mavili kulübe fikir veriyor

Özellikle yerli ve yabancı oyuncularla yakalamış olduğu iletişimle takım içinde sevilen isim olan İngiliz çalıştırıcı, Kayserispor ve Alanyaspor karşısında saha kenarında duruşu ve oyuna müdahaleleriyle büyük bir beğeni kazandı.

02 Ağu 2020 - 17:57 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler