Şampiyonlar Lig'i son 16 turu başlıyor!

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en büyük organizasyonu olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan kaldığı yerden bugün oynanacak maçlarla devam edecek. İki ay ara veren Devler Ligi'nde son 16 turu mücadeleleri başlıyor.

Şampiyonlar Lig'i son 16 turu başlıyor!
Haber albümü için resme tıklayın

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda heyecan bugün oynanacak mücadelelerle başlayacak. Bu turda ilk maçlar; bugün, yarın(19 Şubat Çarşamba), 25 Şubat Salı ve 26 Şubat Çarşamba günü oynanacak. Rövanş müsabakaları ise 10 Mart Salı, 11 Mart Çarşamba ve 17 Mart Salı, 18 Mart Çarşamba günü oynanacak. İşte Şampiyonlar Ligi fikstürü;

Bugün

23.00 Atletico Madrid – Liverpool , 23.00 Borussia Dortmund – Paris Saint-Germain

19 Şubat Çarşamba

23.00 Atalanta – Valencia , 23.00 Tottenham – Leipzig

25 Şubat Salı

23.00 Chelsea – Bayern Münih, 23.00 Napoli – Barcelona

26 Şubat Çarşamba

23.00 Olympique Lyon – Juventus, 23.00 Real Madrid – Manchester City

Şampiyonlar Lig'i Gol Krallığı

Lewandowski – Bayern Münih – 10 gol

Haaland –Borussia Dortmund – 8 gol

Orsic – Dinamo Zagreb – 7 gol

Cüneyt Çakır görev alıyor.

FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır, İngiltere’nin Tottenham ile Almanya’nın Leipzig takımları arasında 19 Şubat Çarşamba günü oynanacak son 16 turu karşılaşmasını yönetecek.

18 Şub 2020 - 14:45 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler