WhatsApp'ın bu özelliğini kullanmak aylık 35 TL

WhatsApp'a entegre edilen Any.do özelliği sayesinde işleriniz ilgili hatırlatma mesajları alabileceksiniz. Bu özelliği kullanmanın karşılığı ise aylık 35 TL.

Dünya genelinde 1,5 milyarı aşkın kullanıcısı bulunan WhatsApp mesajlaşma uygulamasının yeni özelliğini kullanmak isteyenlerin aylık 5.99 dolar yani ortalama 35 TL ücret ödemesi gerekiyor.

Hatırlatıcı Özelliği

WhatsApp mesajlaşma uygulamasına entegre edilen hatırlatıcı özelliğini kullanmak isteyenler, aylık 35 lira ücret ödeyecek. WhatsApp’ın ücret karşılığında hizmete sunduğu özelliğin adı Any.do. Bu özellik sayesinde WhatsApp, kullanıcılarına hatırlatıcı hizmeti verecek. Mesela akşam saat 21.00’de unutmamanız gereken bir işiniz varsa WhatsApp mesajlaşma uygulamasında bir hatırlatma mesajı oluşturuyorsunuz. WhatsApp, akşam saat 21.00’de size bir hatırlatma mesajı göndererek sizi uyarıyor. İngiliz The Sun gazetesinde bulunan bu özelliği kullanmanın karşılığında aylık 5.99 dolar yani ortalama 35 TL ücret ödenmesi gerekiyor.    

19 Ara 2019 - 18:08 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler