WhatsApp'ta son görülme saatinin kalkacağı haberi sosyal medyada gündem oldu

WhatsApp'ta son görülme saatinin kalkacağı haberi twitter'da gündem olsa da teknik bir sorundan dolayı gizlilik ayarlarının değişmiş olabileceği anlaşıldı.

WhatsApp'ın son görülme saati özelliğini beğenen kullanıcılar olsa da beğenmeyen kullanıcıların sayısı da az değil. WhatsApp'ın son görülme saati özelliğini kaldıracağı yönündeki haber ise sosyal medyanın gündemine oturdu. WhatsApp'ın son görülme saatini kaldıracağı haberi doğru mu, yoksa asperagas haber mi?   

WhatsApp Doğrulamadı

Sosyal medya hesabı twitter'ın gündem konuları arasında WhatsApp'ın son güncellemeyle birlikte büyük bir değişime gideceği ve bu güncellemenin ardından son görülme saatinin kalkacağı da yer aldı. Ancak twitter'da gündem konusu olan bu haberin dedikodudan ibaret olma ihtimali oldukça yüksek. Çünkü WhatsApp yetkililerinden bu haberi doğrulayıcı herhangi bir resmi açıklama gelmedi. Ayrıca bu habere yönelik ünlü teknoloji bloggerlarının da bir yorum yapmaması dikkat çekti.       

Teknik Sorun Yaşandı

WhatsApp'taki teknik sorundan dolayı gizlilik ayarında meydana gelebilecek muhtemel değişikliğin kullanıcılar tarafından fark edilmemiş olması olasılığı üzerinde duruluyor. Gizlilik ayarlarında yer alan son görülme saati ‘Herkes' ‘Kişilerim' ‘Hiç kimse' seçeneklerini içeriyor. Bu seçeneklerden birisi kullanıcılar tarafından seçilebiliyor.

WhatsApp'ta yaşanan teknik sorundan dolayı kullanıcılar tarafından seçilen seçeneğin değişmiş olma ihtimali oldukça yüksek. Konunun twitter'da gündem olmasında yaşanan bu teknik sorunun etkili olduğu düşünülüyor.

01 Kas 2019 - 01:25 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler