Kırşehirli çobanın Koyun otlatırken Sağlık Bakanı için yazdığı şiir paylaşım rekoru kırıyor

Kırşehir’in Akpınar ilçesinde çobanlık yapan ve koyunları otlatırken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca için bir şiir yazan Aydın Battal yüzleri gülümsetti.

Kırşehirli çobanın Koyun otlatırken Sağlık Bakanı için yazdığı şiir paylaşım rekoru kırıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Kırşehir’in Akpınar ilçesinde çobanlık yapan ve koyunları otlatırken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca için bir şiir yazan Aydın Battal yüzleri gülümsetti. Çobanlık yapan Aydın Battal’ın Bakan Koca için kaleme aldığı şiir sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Koyunları Otlatırken Bakan Koca’ya Şiir Yazdı

Kırşehir Akpınar ilçesinde çobanlık yaptığı öğrenilen ve yeni tip koronavirüs salgınında büyük bir çaba göstererek salgınla mücadele etmeye çalışan sağlık çalışanlarını destekleyen Aydın Battal, ayrıca Sağlık Bakanı’na da minnetini dile getirmek için bir şiir kaleme aldı. Battal’ın yazdığı şiir sosyal medyanın gündemine oturdu.

‘İnsanlar Emeğe Duyarlı Olsun’

Sağlık Bakanı Koca’nın vatandaşlara açıklama yaparken gerçekten yürekten konuştuğunu söyleyen Aydın Battal, Bakanın samimi duygularına inandığını belirterek yazdığı şiirde de ‘Fahrettin ağabey’ adını koyduğunu ifade etti. İnsanların Sağlık Bakanı’nın çağrısına uyması gerektiğini söyleyen Battal, kendisinin köyde tek başına gezdiğini, maskesini takarak belirtilen kurallara uyduğunu söyledi ve insanların Bakanın gösterdiği emeğe duyarlı olmasını isteyerek destek sunmalarını istedi.

Aydın Battal’ın Yazdığı O Şiir

İlkokul 5. sınıf terk olduğunu söyleyen Aydın Battal’ın Sağlık Bakanı için yazdığı o şiir şöyle:

‘Son yıllarda adam gibi adam, Allah razı olsun Fahrettin ağabey. Bizi geçti diye korkmayın babam Allah razı olsun Fahrettin ağabey. tüm dünyanın koronası gelse de, Sağlık Bakanımın eli yelse de, sıkıştırır döver onu köşede biz sana güvendik Fahrettin Ağabey. Yakın olsa ben silerim terini, bir Muhsin’in bir de senin unutamam yerini, korkmayacağım çekmeyeceğim dilimi Allah razı olsun Fahrettin ağabey. O kanlı gözlerin hakkı ödenmez, bazı gerzek bu hakları bilmez, taraf tutar dürüst adam diyemez Allah razı olsun Fahrettin ağabey. Her çalışan değil bir çalışana böyle diyorum diye kızmayın bana, her şey ortada yalan mı amma, sende hakkını helal et Fahrettin ağabey. Dört gözle bekliyorum haber saatini, benim gönlümde yerin dağ gibi, en başta hak ediyorsun primi helal hoş olsun Fahrettin ağabey. Bizi düşünüyor ölmeyin diye, bazıları anlamıyor bilmiyorum niye, zorunlu olmadıkça çıkmayın diye bas bas bağırıyor Fahrettin ağabey. Soru soruyor muhabirler anlıyordur işi bilenler, hayata vesikalık diyenlere porteryi göster Fahrettin ağabey. Keşke o 600 seni örnek alsalar, kulakları duysa da beni duysalar, şu günlerde bari dövüşmeseler bir ilaçta onlara Fahrettin ağabey. Sağcı solcu diye dava gütmedi Allah razı olsun Fahrettin ağabey.

11 Nis 2020 - 23:24 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler